Free bet – Riskfritt spel

Vad Free bet innebär

livevoetbalNumera erbjuder många spelsidor på internet så kallade Free bets. Ett Free bet innebär att man får en viss summa, exempelvis 5 euro, av spelsidan som man kan använda för att lägga ett spel med. Detta spel är alltså helt riskfritt eftersom det inte är ens egna pengar man spelar med. När man spelar med ett Free bet får man behålla det som överskrider insatsen. Får man ett Free bet på 5 euro och spelar på ett odds som är 3.0 (3 x pengarna) och alltså vinner 15 euro får man då behålla 10 euro. (15 euro minus 5 euro i insats).

När har man ett Free bet?

Ofta när man har ett Free bet syns det när man ska lägga sin kupong, exempelvis som en ruta som man kan kryssa i eller som en banner man kan trycka på. Man kan då ofta se hur många och hur mycket Free bet man har till godo.

Hur man använder ett Free bet

Har man ett Free bet kan detta väljas som ett alternativ till att spela om sina egna pengar. Man väljer då i sin spelkupong att spela med sitt Free bet. Ibland är ett Free bet tidsbegränsat, man måste alltså använda det inom en viss tid, och ibland går det bara att använda ett Free bet på till exempel vissa matcher, vissa sporter eller vissa ligor och så vidare.

Varför Free bet?

Ett Free bet är helt gratis, och gratis är alltid gott! Man kan alltså vinna pengar utan att behöva riskera att förlora något alls. Ofta är det dock inga större summor som delas ut som Free bet, om man vill vinna mycket pengar på en match eller liknande som man känner sig säker på är det alltså bäst att använda egna pengar eftersom man då kan spela för hur mycket man vill. I övrigt bör ett riskfritt Free bet alltid användas.